Održana 3. redovita sjednica IO NS PŽ Orašje

 

Na slici: Detalj s sjednice IO NS PŽ 

Na 3. redovitoj sjednicu Izvršnog odbora NS PŽ Orašje, održanoj 30.12.2016. godine, održanoj pod predsjedanjem Ilje Dominkovića, predsjednika, nakon rasprave donesene su sljedeće

O D L U K E

1. Usvaja se zapisnik i realizacija zaključaka s 2. sjednice IO NS PŽ održane u Orašju 12.12.2016. godine.

2. Prihvaća se Informacija o aktivnostima NS PŽ, NS F BiH i NS BiH, te izvješće s sjednica Koordinacije ŽNS-a u Vitezu i Vogošći, kao i s izborne sjednice Skupštine NS BiH, održane u Sarajevu 22.12.2016.

3. Prihvaća se Nacrt plana prihoda i rashoda Saveza za 2017. godinu.

4. Donesena je Odluka o privremenom financiranju Saveza, do održavanja redovite sjednice Skupštine saveza u ožujku 2017. godine.

5. Zaključeno je da se uputi dopis svim klubovima u svezi otvorenog natječaja za trenersku nacionalnu „C“ licencu, bez koje se neće moći voditi klub s klupe za pričuvne igrače u natjecanju Županijske lige.

- S tim u svezi pozivaju se zainteresirani kandidati da se prijave u ovaj Savez, najkasnije do 1.3.2017., kako bi se ponovno organizirala skupina od najmanje 20 kandidata i školovanje održalo u Orašju. Školarina iznosi 300 KM.

- Samo treneri koji se upišu na kurs za Nacionalnu „C“ licencu će na seminaru za akreditiranje trenera za 2017. godinu dobiti Privremenu Takmičarsku akreditaciju C, koja je neophodna za rad u klubovima koji se natječu u Županijskim ligama.

Copyright © 2012. Sva prava pridržana. Design by